Проектування внутрішніх інженерних мереж

Проектування внутрішніх інженерних мереж – це один з найбільш важливих етапів створення внутрішньої інфраструктури об’єкта, від якого залежить комфорт, ефективність виробничих процесів працівників. Правильно підготовлений проект полегшить монтажні роботи, дозволить мінімізувати витрати в процесі експлуатації будівлі.

До внутрішніх інженерних мереж належать:

  • опалення;
  • каналізація;
  • електропостачання;
  • вентиляція;
  • слабкострумові системи.

Звернення до ТОВ “ОЛАНД ПРОМ ІНЖИНІРИНГ” стане найкращим вибором для тих, кому необхідно замовити проектування внутрішніх інженерних мереж. Ми розробляємо якісні проекти різного ступеня складності з 2006 року, зарекомендувавши себе як надійного виробника.

Наші переваги

  • Якість. Ми суворо дотримуємося технологічних норм, маємо ліцензії, сертифікати на здійснювану діяльність. Високу якість також забезпечує робота на сучасному обладнанні..
  • Індивідуальний підхід. Наші співробітники врахують всі нюанси об’єкта, сценарії його експлуатації систем При наявності декількох варіантів проектування замовник сам вибере оптимальний для себе за ціною, функціональності, якості.
  • Надійність. Найважливіший елемент проектування – забезпечення абсолютної безпеки в процесі експлуатації інженерної мережі. Особливу увагу при проектуванні ми приділяємо ефективності розташування комунікацій, відповідності нормативам всіх вбудованих систем.
  • Швидке узгодження проекту. Щоб уникнути виникнення проблем при узгодженні в різних інстанціях, ми складемо проект виключно відповідно вимог нормативно-правової бази.
  • Підготовлений персонал. Наші співробітники мають необхідний досвід в сфері проектування будь-якої складності, вміють якісно реалізувати свої знання на практиці.

Ціни на послуги

Розрахунок ціни проектування мереж проводиться індивідуально, в залежності від внутрішньої площі об’єкта, видів і місця установки мереж, складності устаткування, яке використовується при монтажі. Ми пропонуємо всім клієнтам систему знижок. Крім того, наша компанія має власну виробничу базу, що здешевлює реалізацію вашого проекту.

Етапи оформлення замовлення

  1. отримання від замовника вихідної інформації;
  2. визначення масштабу проектування;
  3. складання тех. завдання;
  4. підписання договору;
  5. реалізація проектних робіт;
  6. здача готового проекту;
  7. при необхідності нами здійснюється авторський нагляд, узгодження в різних інстанціях.

Якщо у вас залишилися які-небудь питання, зв’яжіться з нами по телефону +38(0342)71-57-27.

^
ukUkrainian